Zoek

JONGCD&V Beernem

/usr/home/jongcdenv/domains/jongcdenv.be/public_html/library/files/assets/subsites/19/beelden/nieuwsslider_1317925949.jpg
FESTI

FESTI

In elke gemeente worden organisatoren van fuiven, evenementen of buurtfeesten geconfronteerd met toenemende regelgeving, veiligheidsvoorwaarden en bijkomende eisen omtrent hun activiteit. JONGCD&V-Beernem pleit voor een aantal maatregelen ter ondersteuning - begeleiding van de organisatoren.

lees verder

Shop

We hebben heel wat promomateriaal en gadgets voor onze leden. Wil je het aanbod bekijken of online bestellen, klik dan hier.

meer

Nieuwsbrief / Persberichten

Regelmatig maken we onze standpunten wereldkundig via een persbericht. En wekelijks houden we onze leden op de hoogte van allerlei weetjes via de nieuwsbrief. Wil je de persberichten en de nieuwsbrief automatisch in je mailbox?

Nieuwsbrief Persberichten

Weekboek 27-08-2015

De vakantieweek van Florence

door Florence Verschueren

Florence Verschueren

Eindelijk was het aan mij. Ik zat er al zo naar uit te kijken. De vakantie naar Kroatië. Het werd tijd. De vakantiefoto’s  van iedereen die op alle sociale media de ronde deden, lieten me extra aftellen naar de allereerste, grote reis met...

lees meer

Youtube

Alle filmpjes

Voorzitter

Justine Coens
Contactadres: Langendonkstraat 17, 8730 Sint-Joris (Beernem)
Tel.: 050 78 88 24
GSM: +32496681703
Info:

Wil jij ook lid worden?

Overtuigd van de relevantie van onze boodschap en de daadkracht van onze beweging? Maak je dan nu lid via deze weg.

meer