Lentetop

20 maart 2021

Zaterdag 20 maart 2021
van 08:30 tot 13:00
Op zaterdag 20 maart gaat de jaarlijkse Lentetop door.
Dit jaar gaan we voor een digitale editie, maar des al niet te min zullen we een breed aanbod aan diverse vormingen voorzien! In totaal zullen er tijdens de voormiddag vier vormingssessies doorgaan, met special guests die we de komende tijd bekend zullen maken.
 
Inschrijven via onderstaande link:
https://www.cdenv.be/kalender/lentetop-jongcdv/
 
Gastsprekers:
 
09u-09u45: Een vlotte Politieke pen met Arne De Brabandere, woordvoerder  van Viceminister-president en Vlaams Minister voor Werk, Economie, Landbouw en Visserij Hilde Crevits (CD&V)
 
Gelijklopend:
 
 
Coaching lokale afdelingen  met Melissa De Clippeleer
Melissa werkt bij Team Lokaal en voorziet coaching voor lokale afdelingen bij CD&V. Samen met haar ontdekken we tips & tricks voor een actieve, bruisende en ijzersterke lokale werking
 
09u45-10u45: "Het geheim achter logaritmes."
 
Voormalig voorzitter van JONGCD&V, woordvoerder van Club Brugge, momenteel schepen in Brugge, auteur van 'Over Morgen' maar ook docent Communicatie en Media aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg, heeft Pieter Marechal al heel wat watertjes doorzwommen.
 
In zijn hoedanigheid als docent Communicatie en Media brengt hij op onze Lentetop een sessie met als titel "Het geheim achter algoritmes." Wil je te weten komen hoe je aan je online imago kan werken? Zegt personal branding jou op dit moment helemaal niets? Dan moet je er bij zijn!