Nieuws

Jongeren roepen om actie: 87% eist betaalbare woningen als prioriteit

JONGCD&V maakt resultaten bekend van Het Grote Jongerenonderzoek

In het kader van Het Grote Jongerenonderzoek, uitgevoerd door JONGCD&V, hebben bijna 2.000 jongeren hun stem laten horen over uiteenlopende thema’s die hun leven en toekomst raken. De resultaten bieden een unieke inkijk in de zorgen, behoeften en verwachtingen van de jonge generatie in Vlaanderen én Brussel. Van een moeilijke woningmarkt én de kwaliteit van het onderwijs tot de behoefte aan verbeterde nachtmobiliteit én sportfaciliteiten; de jongeren hebben duidelijk gemaakt waar voor hen de prioriteiten moeten liggen.

Generatie Toekomst helemaal klaar voor winst op 9 juni!

cd&v trekt met heel wat jongeren op de modellijst naar de verkiezingen in juni.

Bbq met Jong cd&v Limburg

Wat een geweldige dag! Jong cd&v Limburg organiseerde een heerlijke BBQ in Thor Park in Genk. Trots om te zien hoe onze jongerenafdeling als team aan de slag gaat en zich inzet voor een beter Limburg!