Praktische sessies

Mocht je dat debatteren, amenderen en stemmen allemaal liever niet doen, niet getreurd! Naast de vier inhoudelijke sessies, voorzien we ook deze vier praktische sessies waar je veel kan bijleren en zelf aan de slag kan gaan!

Safegroup

Van stad naar smart city

 
Een intelligente infrastructuur en adequate beveiliging voor de openbare sector behoren tot de toekomst. Onze expertise en jarenlange ervaring begeleiden u van A tot Z.

Toastmasters

Bij Toastmasters leer je spreken voor publiek. Dat gaat dan vooral over speeches, maar je leert ook feedback geven, meetings leiden, spontaan improviseren... Alle elementen van spreken komen aan bod: structuur, taalgebruik, lichaamstaal, stemgebruik..

Je beslist zelf wanneer je speecht en deelneemt aan de meetings. Zo kan je Toastmasters inpassen in een drukke agenda, eventjes wegblijven als je op verlof bent of net als een speer vooruitgaan als je tegen een bepaalde datum klaar moet zijn om voor een groot publiek te spreken.

Bij Toastmasters maakt het niet uit als je de mist in gaat, een black-out krijgt, je eerst toch nog eens een speech wil doen met spiekbriefje... We zijn er allemaal om te leren en je mag fouten maken. Zo ben je helemaal klaar om met het volste vertrouwen voor een publiek te gaan staan, op het moment dat het echt telt.

EHBO cursus 

Een ongelukje is snel gebeurd. Daarom kan je maar beter enkele basisregels eerste hulp kennen! Dit is een basiscursus. Je leert reanimeren en een automatische externe defibrillator (AED) gebruiken.

Workshop 'Cocktails op Hasseltse wijze'

Tijdens deze workshop leer je om lekkere Hasselte jenever te gebruiken in een overheerlijke cocktail! Ideaal om het debatteren even weg te drinken!