Onze kandidaten 'provinciaal voorzitter JONGCD&V'

24 oktober 2019

Onze kandidaten voor het provinciaal voorzitterschap stellen zich graag aan u voor; 

Antwerpen - Thijs Van Den Brande

Verspreid over de hele provincie vind je tal van jonge politieke talenten terug. Ik wil hen samenbrengen om expertise en ervaringen uit te wisselen om zo nog meer uit hun engagement te halen voor zichzelf en hun lokaal netwerk. Als pragmatisch ingenieur en jeugdwerker kies ik voor een directe aanpak. Tijd voor straffe vorming, brainstorms, acties en her en der een legendarisch feestje. 
Meer weten? https://thijsvandenbrande.be   

Limburg - Dennis Franssen

Limburg, laat ons eens praten! We moeten de vele sterke lokale JONGCD&V’ers samenbrengen om ervaringen, visies en standpunten te delen. Enkel door jongeren te betrekken bij de politiek en hen groeikansen te bieden, kunnen zij hun overtuiging vastpakken en deze uitdragen in maatschappij. Door in gesprek te gaan met elkaar kunnen wij samen iedere uitdaging van een gepast, Limburgs antwoord voorzien.

Oost-Vlaanderen - Jozua Speeckaert

De komende weken gaan we terug veel moeilijke woorden horen. Toch komen deze allemaal neer op 2 simpele kernbegrippen: ‘VERANTWOORDELIJKHEID’ nemen en ‘DOEN’. We gaan nadenken over onze rol als jongerengeleding. Waar kunnen wij ons steentje bijdragen? Waar kunnen wij het verschil maken? En met welke acties kunnen we deze doelen bereiken. Dit kan ik echter niet alleen. Hiervoor heb ik jullie nodig! Ik wil een ongeziene betrokkenheid van onze leden! 

Vlaams-Brabant - Christophe Ponsard 

Ik geloof dat al onze jongeren maximale kansen verdienen. Kansen om van en met anderen te leren.
Want wie zijn of haar eerste stappen in de politiek zet heeft veel te ontdekken. Dat besef ik na goed tien jaar.
Daarom geloof ik dat JONGCD&V Vlaams-Brabant die kansen moet geven aan al onze jonge leden in de provincie.
Dit samen en ambitieus verder uitbouwen, dat is waarom ik kandidaat ben.

West-Vlaanderen - Sien Vandevelde

Ik ken het talent dat in JONGCD&V West-Vlaanderen zit en zou ontzettend vereerd zijn om deze sterke jongerenafdelingen en jongeren te mogen ondersteunen als provinciaal jongerenvoorzitter.

Ik wil me graag inzetten voor drie grote thema’s:

  • Think global, act local (sterke jongerenafdelingen)
  • Samen sterk (intensieve samenwerking)
  • West-Vlaamse touch (actieve werking binnen JONGCD&V Nationaal).

 

Brussel - Mugabe Nize

Ik ben Mugabe, 28 jaar en woon in het mooie Schaarbeek. Gedurende de voorbije verkiezingen heb ik meermaals ervaren, dat na een al dan niet kort gesprek, heel wat mensen aangenaam verrast waren door onze visie en standpunten. Maar om een of andere reden kwam de boodschap niet goed door. Dit wil ik zien veranderen. Door mij kandidaat te stellen, wil ik mij engageren om daaraan actief mee te werken.