Persoverzicht september 2020

1 september 2020

Ook in september staan onze lokale afdelingen niet stil. Ontdek hier waar ze mee bezig zijn:

Jong CD&V Ieper beloont jeugdbewegingen na bewogen coronazomer: “We zijn preus up uzze jeugdleiding”

Om jeugdleiders te bedanken voor de vele inspanningen die zij deze zomer leverden om onder meer de jeugdkampen te kunnen organiseren, deelt JONGCD&V Ieper buttons uit die ze op hun jeugduniform kunnen spelden. Op de buttons staat de boodschap ‘Preus up uzze jeugdleiding’.

Jong CD&V stelt verkeersveiligheid Edegem aan de kaak bij begin schooljaar

 Traditiegetrouw houdt de jongerenafdeling van oppositiepartij CD&V bij de start van het schooljaar de affichecampagne ‘Veilig terug naar school’. “De belangrijkste verkeersassen worden niet snel genoeg aangepast, het Edegemse N-VA-bestuur vindt veiligere fiets- en voetpaden totaal geen prioriteit.”

Jong CD&V Poperinge vraagt perspectief voor lokale verenigingen

Stad Poperinge ontving in juni 223.000 euro, afkomstig uit het noodfonds met als bedoeling om lokale cultuur-, jeugd- en sportverenigingen te ondersteunen. Jong CD&V Poperinge vraagt zich af wanneer de broodnodige middelen en ondersteuning uitgerold en verdeeld kunnen worden.

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie