Over JONGCD&V

BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD

Bij JONGCD&V willen we werken aan een betere wereld. Daarom zijn we overal actief. Op Europees niveau en op nationaal niveau. Maar ook in jouw provincie, jouw regio, jouw gemeente en jouw wijk. Wil je onze ploeg versterken? Wil je weten wie je daarvoor moet aanspreken? Word hier lid, en zoek uit wie jouw lokale JONGCD&V-voorzitter is die jou kan introduceren in de wereld van de tsjeven. 

OPINION MAKING 

WERKGROEPEN

Hoe pak je de klimaatopwarming aan? Wat doen we tegen cyberpesters? Welke ideeën heb jij om alle jongeren aan een betaalde job of stage te krijgen? In onze werkgroepen denken we per thema na welke standpunten we moeten innemen en organiseren we lezingen en debatten met experten. Klik hier als je hier meer wil over weten. 

CONGRES 

Ieder jaar komen we een keer vanuit heel Vlaanderen samen. Met meer dan honderd tsjeven gaan we in debat en stemmen we over de nieuwe standpunten van JONGCD&V. 

LEARN

VORMINGSTOP

Experten, filosofen, professoren, artiesten,.. allemaal komen ze aan bod op onze jaarlijkse vormingstop. De crème de la crème komt je inspireren, dat wil je niet missen. 

ZOMERUNIEF

Ben je tussen de 16 en 25 jaar oud? Gebeten door politiek? Altijd al op een kabinet of in een parlement willen rondlopen? Zoek niet verder! Op onze Zomeruniversiteit word je ondergedompeld in de wereld van de politiek. 

WORK HARD, PLAY HARD

Tsjeef zijn? Dat is overdag strijden voor een betere wereld en 's avonds af en toe de strijd verder zetten op de dansvloer. Zo leer je ook honderden jongeren kennen. Een netwerk waar je later nog heel vaak op zal kunnen rekenen.