Generatie Toekomst helemaal klaar voor winst op 9 juni!

Publicatiedatum

Auteur

Jonah Penninck

Deel dit artikel

cd&v trekt met heel wat jongeren op de modellijst naar de verkiezingen in juni.

In een tijd waarin onzekerheid en uitdagingen de boventoon voeren, is het begrijpelijk dat veel jongeren zich overweldigd voelen door de complexiteit van de wereld waarin ze opgroeien. De zorgen over klimaatverandering, oorlogsconflicten en economische instabiliteit wegen op veel jongeren. Maar we laten ons niet kennen en willen krachtige actoren zijn van verandering. Op 9 juni trekken we allemaal naar de stembus en onze jonge tsjeven zijn er helemaal klaar voor!

Door de geschiedenis heen hebben jongeren altijd een essentiële rol gespeeld bij het vormgeven van de toekomst. Door historische bewegingen en sociale vooruitgang hebben jongeren hun stem laten klinken en tastbare veranderingen teweeggebracht. Vandaag de dag, in een tijd waarin informatie binnen handbereik ligt en technologie ons verbindt met mensen over de hele wereld, is de invloed van jongeren groter dan ooit.

Het is cruciaal om onszelf niet te beschouwen als slachtoffers van een oneerlijke wereld, maar als krachtige agenten van verandering. Dit kan op individueel niveau door bewuste keuzes te maken in ons dagelijks leven, zoals duurzaam consumeren en respectvol omgaan met anderen. Maar het kan ook op collectief niveau, door ons aan te sluiten bij organisaties en bewegingen die zich inzetten voor positieve verandering. Wij zijn dankbaar dat zoveel jongeren dat bij onze jongerenpartij doen! Geef hen op 9 juni zeker een steuntje in de rug. Generatie Toekomst zal u niet teleurstellen.

Onze modellijstkandidaten:

Europa: Bram Van Hecke (1e opvolger) en Nathalie Lambrecht (2e opvolger).
West-Vlaanderen: Brecht Warnez (4e plaats Vlaams), Herlinde Rollez (5e plaats Vlaams), Daan Mostaert (6e plaats Vlaams), Sien Vandevelde (2e opvolger Vlaams), Margot Desmet (5e plaats Kamer), Kato Hoogstoel (7e plaats Kamer) en Lynn Callewaert (1e opvolger Kamer).
Oost-Vlaanderen: Abdil Kara (4e plaats Vlaams), Laure Uwase (5e plaats Vlaams), Stijn De Roo (1e opvolger Vlaams) en Jan Vanderstraeten (3e plaats Kamer).
Antwerpen: Gilles Bultinck (2e plaats Vlaams), Caroline Van der Heyden (2e opvolger Vlaams) en Karl Lauwers (2e opvolger Kamer).
Vlaams-Brabant: Sammy Mahdi (lijsttrekker Kamer), Ruben Geleyns (2e opvolger Kamer) en Lore Fourie (1e opvolger Vlaams).
Brussel: Ana Osorio (2e plaats Brussel), Wassim Essebane (3e plaats Brussel), Renaud Vercaemst (3e plaats Kamer) en Mathilde Vermeire (2e opvolger Kamer).
Limburg: Nawal Farih (lijsttrekker Kamer), Toon Vandeurzen (3e plaats Vlaams) en Hanne Kellens (4e plaats Vlaams).

Nieuws

Bbq met Jong cd&v Limburg

Wat een geweldige dag! Jong cd&v Limburg organiseerde een heerlijke BBQ in Thor Park in Genk. Trots om te zien hoe onze jongerenafdeling als team aan de slag gaat en zich inzet voor een beter Limburg!